Hoe houd je je huis schoon na een grote schoonmaak

Oke, je hebt je huis helemaal schoongemaakt, van top tot teen. Maar nu, hoe houd je hem zo schoon? Vuil van buiten kan zo snel gaan dat je huis er binnen no time weer niet uit ziet. Om dit te voorkomen geef ik je in dit blog een aantal tips om je huis goed schoon te houden.

Tip 1: schoenen uit bij de deur

De eerste tip is vrij makkelijk maar zeer effectief. Vuil ontstaat niet zomaar, het heeft altijd een oorsprong nodig. Meestal is deze echter heel makkelijk te traceren: buiten. Mensen die van buiten naar binnen gaan nemen het meeste vuil mee. Het meeste van dit vuil komt binnen via de schoenen. Het is dus een goed idee om dit probleem op te lossen door het hele huishouden de schoenen uit te laten doen bij de voordeur. Hierdoor komt het vuil niet verder dan tot de deurmat en blijft jouw huis lekker schoon!

Tip 2: Maak wekelijks schoon

Na een grote schoonmaak wil jij even geen schoonmaakmiddelen zien, logisch natuurlijk. Toch is het juist na een grote schoonmaak belangrijk om dit bij te houden. Als je wekelijks schoon maakt zorg je er voor dat je huis ook echt schoon blijft en hoef je nooit meer een grote schoonmaak te doen. Op de lange termijn scheelt dit dus echt tijd en in de tussentijd blijft je huis ook mooi fris! Je kan hiervoor altijd een schoonmaakbedrijf in de buurt, schoonmaakbedrijf Hilversum  , vragen je te helpen mocht je zelf te druk zijn.

Tip 3: huur een schoonmaakbedrijf in

Mijn laatste tip is om een schoonmaakbedrijf in te huren. Je huis echt goed schoonhouden kost nou eenmaal tijd en niet iedereen heeft die tijd. Er zijn tegenwoordig heel veel schoonmaakbedrijf voor thuis die jou graag helpen je huis schoon te houden.

You may also like...

Popular Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *