Nieuwbouw projecten

Coonek helpt niet alleen met renovatie of restauratie. Wilt u een nieuw huis laten bouwen of wilt u een mooi kantoorpand bouwen? Dan bent u bij coonek aan het juiste adres. Wij zorgen met de beste vakmensen ervoor dat deze droom werkelijkheid wordt. Coonek stelt u, als klant, centraal en houdt rekening met uw behoeftes en wensen. Wij vinden het belangrijk dat het eindresultaat volledig voldoet aan uw wensen. Daarom bouwen wij niet alleen, maar denken ook mee over eventuele problemen en oplossingen. Op deze manier ondersteunen wij u volledig tijdens het nieuwbouw project.

Voor welke nieuwbouw projecten kunt Coonek inhuren?

In principe kunt u ons inhuren voor elk nieuwbouw project. We hebben ervaring in de bouw van kantoorpanden, woonhuizen, fabrieken, enzovoorts. Welk project u ook heeft, wij zoeken voor u de juiste vakmensen die u kunnen helpen met de bouw. Van begin tot aan het einde van de bouw.

U weet niet waar u moet starten met nieuwbouw project?

Een nieuwbouw project start u niet dagelijks op. Dat begrijpen wij maar al te goed. Bent u van plan zelf te gaan bouwen, maar wilt u graag al advies vanaf het begin. Dan helpen wij u graag. Wij kunnen u onder andere in contact brengen met de beste architecten. Op deze manier werken met u vanaf concept tot aan het eindresultaat. Op deze manier leveren wij u een volledige service, met één aanspreekpunt. Dit is niet alleen fijn, maar ook voordeliger voor een soepele bouw.

Van bouwstijl tot aan woningtype

Coonek denkt graag met u mee, maar houdt altijd rekening met uw behoeftes en wensen voor oog. Daarom zetten wij in elk stap naar een perfecte nieuwbouw woning of pand alle vakmensen in die nodig zijn. Immers, hebben zij de kennis en expertise om u te helpen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken. Wij maken uw droom werkelijkheid.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op!