Een goed onderhouden pand voor de toekomst

Onderhoud aan een pand is noodzakelijk. Van grootschalig onderhoud tot aan klein onderhoud, elke vorm van onderhoud draagt bij aan langdurig plezier. Door onderhoud heeft u langer plezier van uw pand en voorkomt u problemen in de toekomst. Denk hierbij aan lekkages. Of u nu hulp nodig heeft bij uw woning of kantoorpand, wij helpen u graag bij elke vorm van onderhoud voor elk pand. Coonek heeft de vakmensen in dienst elke klus!

Is uw pand toe aan onderhoud of renovatie?

Weet u niet zo goed of de werkzaamheden vallen onder onderhoud of renovatie? Coonek begrijpt dit maar al te goed. Het is soms lastig in te schatten wat echt nodig is. Daarom helpen wij u graag met deskundig advies. Wij helpen u graag en komen ter plaatse met onze deskundigen en vakmensen. Op deze manier geven wij u correct en goed advies!

Correctief onderhoud

Soms is een slot kapot of heeft u toch onverwacht lekkage gekregen. Dit valt onder correctief onderhoud. Wij helpen u snel met de juiste oplossing en vakmensen.

Planmatig onderhoud

Schilderwerk valt onder planmatig onderhoud. Deze werkzaamheden moeten tijdig en regelmatig worden gedaan. Hierdoor voorkomt u schade en gaat uw pand langdurig mee. Daarnaast bespaart u op onvoorziene kosten die ontstaan door slecht onderhoud. Wij helpen u graag met het opstellen van de werkzaamheden en plannen deze ook voor u in.

Totaal onderhoud

Coonek helpt u graag met het totaal plaatje. In ons totaal onderhoud plan stellen wij een meerjarig plan voor u en stellen de werkzaamheden op die nodig zijn. Hiermee sluit een contract af en hoeft u zich geen zorgen meer te maken in de toekomst. Alle werkzaamheden worden tijdig uitgevoerd!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze onderhoudswerkzaamheden? Wij staan u graag te woord. U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.