Renoveren?

Elk pand heeft onderhoud nodig. Wanneer dit niet goed gebeurt, zal u last krijgen van grootschalige problemen. Desondanks is ook met goed onderhoud, renovatie soms toch nodig. Immers, hebben alle panden aardig wat te verduren door invloeden van buitenaf. Uiteraard wilt u graag alle karakteristieke elementen van het pand behouden. Dan zet u renovatie en restauratie in. Dit is geen gemakkelijk klus. Expertise en kennis is nodig om een restauratie of renovatie naar behoren uit te voeren. Coonek helpt u graag met de uitvoering van de renovatie of restauratie. Of het nu gaat om een complete renovatie of dakrenovatie, wij hebben de vakmensen in dienst die u zeker kunnen helpen.

Kantoorpand renoveren

Een kantoorpand is het visitekaartje van uw bedrijf. Wanneer uw kantoorpand prachtig is gelegen en mooi elementen heeft, weet u zeker dat de complimenten van klanten zullen binnenstromen. Klanten reageren enthousiast op een prachtig pand. Wanneer u pand toe is aan renovatie, dan bent u bij Coonek aan het juiste adres. Wij weten maar al te goed dat de werkzaamheden verder gaan tijdens renovatie. Daarom stemmen wij alle renovatiewerkzaamheden goed met u af. Zo blijft uw kantoorpand begaanbaar en kunt u nog steeds uw werkzaamheden uitvoeren, zoals u dat altijd deed.

Woning renovatie

Een fijne woning is voor iedereen belangrijk. Na een lange werkdag komt u altijd weer thuis in een veilige haven. Wanneer u woning toe is aan renovatie of restauratie kunt ook bij Coonek terecht. Samen met u en onze specialisten bepalen we welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Uiteraard voeren wij deze naar behoren uit, zodat u weer snel fijn kunt wonen.

Meer informatie?

Wilt u  meer informatie over onze renovatie- en restauratiewerkzaamheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer!