huis-verkopen

Wat betekent je huis particulier verkopen?

Je huis onderhands verkopen is de snelste manier om aan geld te komen. Dit verkoopproces houdt in dat je je huis rechtstreeks aan een belegger verkoopt. Je hoeft geen makelaar in te schakelen om je woning op de woningmarkt te plaatsen. Bovendien hoef je niet op zoek te gaan naar potentiƫle kopers. Bezichtigingen en een open huis zijn niet nodig. Op deze manier kun je de kosten voor het betalen van makelaarskosten verlagen. De belegger kan je woning onder de marktwaarde kopen. je kunt echter nog steeds 75%-85% van de marktwaarde ontvangen. Dus, wat zijn de voordelen van het verkopen van je huis aan een vastgoedinvesteerder? Hier is de lijst met de voordelen die het oplevert.

Snel je geld ontvangen

Er zijn tal van redenen waarom je je huis zo snel mogelijk wilt verkopen. Je hebt bijvoorbeeld een nieuwe woning en wilt geen dubbele woonlasten betalen. Bovendien kun je je baan verliezen en kun je je huis niet financieren. Daarom heb je een investeerder nodig die je woning voor een goede prijs wil overnemen. Deze oplossing is beter dan je huis verkopen via een bank veiling. Dit verkoopproces gaat zo snel dat je woning binnen een week verkocht kan worden. Na het taxatieproces zal de belegger je een bod doen. Als je akkoord gaat met dit aanbod, kun je je geld binnen twee of vier weken ontvangen.

Een transparant en snel proces

De vastgoedbelegger biedt een transparant proces. Na aanmelding van je woning bij de vastgoedbelegger, zal de vennootschap de makelaar vragen om het taxatieproces uit te voeren. De makelaar beoordeelt je huis om de werkelijke staat te zien. Het verkoopproces vereist slechts een korte tijd. Het duurt minder dan een maand om je geld te ontvangen. Als je akkoord gaat met het bedrag dat de belegger aanbiedt, wordt het geld zo snel mogelijk op je bankrekening bijgeschreven.

Geen extra kosten

Bij het particulier verkopen van woningen aan de vastgoedbelegger zijn geen makelaars betrokken. Op deze manier hoeft je niet veel geld uit te geven om de makelaarskosten te betalen. Het verkoopproces omvat alleen een taxatie om de waarde van je eigendom te beoordelen. Deze beoordeling is gratis. Ook al ben je het niet eens met de prijs die de belegger biedt, je hoeft niet te betalen voor dit taxatieproces. Daarnaast hoef je ook geen notariskosten te betalen. je krijgt volledige betaling van de getaxeerde waarde. Dus als je snel geld nodig hebt, moet je je eigendom direct verkopen aan een betrouwbare vastgoedbelegger.

You may also like...

Popular Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *