Coonek bouw & afbouw partner

Coonek is gestart vanuit de missie en visie voor elke opdrachtgever het beste werk af te leveren door kennis en vakkundig personeel in te zetten. Met jarenlange ervaring en deskundig personeel in dienst weten wij dit al geruime tijd te bewerkstelligen. Coonek staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. U kunt ons inschakelen voor complete bouw, afbouw, maar ook renovatiewerkzaamheden. Ons personeel heeft alle kennis en vakmanschap om u tot dienst te zijn.

Voor elke bouwopdracht

Bij Coonek maken wij zeker geen onderscheid tussen bouwprojecten. Of het nu gaat om afbouw of renovatie, elke klus heeft de juiste vakkennis van de bouw nodig. Daarom zetten wij naast vakkundige personeel ook graag onze expertise in. Voor elke opdrachtgever kijken wij of het bouwproject realistisch is, of de juiste vergunning aanwezig zijn, maar uiteraard ook waar zich eventuele problemen kunnen voordoen. Daarbij denken wij graag in oplossingen, zodat wij elk probleem kunnen verhelpen.

De bouw is veranderlijk

Sinds de crisis de bouw steeds grilliger geworden. Niet iedereen durft zomaar nog een bouwproject te starten. Er is een tekort aan vakmannen, maar ook durven veel ondernemers niet meer naar de toekomst te kijken. Doordat wij verscheidene bouwprojecten ondersteunen en uitvoeren, zijn wij juist de stabiele factor. Doordat wij ons richten op de gehele markt en ons richten op vakmanschap en kennis.

De arbeidsmarkt heeft een tekort aan vakkundig bouwpersoneel en men durft niet meer ver vooruit te kijken. Daardoor fluctueert het werkaanbod in de bouw en durven steeds minder mensen te starten in deze arbeidsmarkt. Daarom zetten wij ons ook in voor betrouwbaar en vakkundig personeel. Wij selecteren de beste mensen voor elke klus, maar leiden zelf ook bouwpersoneel op. Doordat wij een ieder van hen kunnen uitzenden naar een passend bouwproject, zijn ze bij ons ook zeker van een baan.

Missie en visie

Onze missie is een duurzame partner zijn voor de toekomst. Daarom hanteren wij ook een visie waarbij kennis en vakmanschap centraal staat. Op deze manier kunnen wij onze missie behalen en voor elke klant een betrouwbare partner zijn.